06-27581273
Kwaliteit

Wij hebben kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben wij in de loop van jaren verschillende vergunningen, erkenningen en registraties behaald.

GMP+ vergunning
De Good Manufacturing Practice (GMP) is een hygiënecode voor de diervoedersector en heeft tot doel de risico’s van de diervoeders tijdens het transport te beheersen. Dekker & Crum Transport is GMP gecertificeerd en wij garanderen daarmee dat het transport van diervoeders voldoet aan de wettelijke eisen en voorschriften.

Afvalvergunningen
Als transportbedrijf ben je binnen Nederland verplicht om je te registreren op de landelijke VIHB-lijst als je bedrijfsafval of gevaarlijk afval vervoert. VIHB staat voor: Vervoerder (van afval), Inzamelaar (van afval), Handelaar (in afval), Bemiddelaar (in afval).

Om vermeld te worden op de VIHB-lijst dient een bedrijf te voldoen aan de criteria betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dekker & Crum Transport voldoet aan deze criteria en is geregistreerd op de landelijke VIHB-lijst en mag daarom binnen Nederland bedrijfsafval en gevaarlijk afval vervoeren. Dekker & Crum Transport staat geregistreerd op de VIHB-lijst met nummer GL520208VXXX.

Ook in Duitsland, België en Luxemburg beschikt Dekker & Crum Transport over de juiste documenten voor het transport van afval.

Dekker & Crum Transport

Tielsestraat 81
4043 JR Opheusden

Telefoon 06-27581273
E-mail: info@dekkercrumtransport.nl